Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ο Αντιδήμαρχος, Ηλίας Μοσχονάς, εξηγεί γιατί υπάρχει οικονομικό όφελος

Δημοσιεύθηκε

στις

Γκαράζ με υποδομές αποκτάει

ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Στο οικόπεδο που στέγαζε μέχρι πρότινος το αμαξοστάσιο του Δήμου Πεύκης θα μεταφερθεί το γκαράζ της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού του Δήμου.

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό ακίνητο συνολικής έκτασης 3,5 στρεμμάτων που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Λυμάτων και την Εθνική οδό στα όρια Μεταμόρφωσης και Κηφισιάς. Εκεί βρισκόταν το αμαξοστάσιο του πρώην Δήμου Πεύκης, τα οχήματα του οποίου, μετά τη συνένωση, μεταφέρθηκαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Λυκόβρυσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κ. Ηλία Μοσχονά, στο οικόπεδο υπάρχουν εγκαταστάσεις διατήρησης και διάθεση πετρελαίου όπως και χώροι γραφείων. Είναι δε περιφραγμένο με μπετόν και κάγκελα, διαθέτει γεώτρηση με νερό και σύνδεση με το ηλεκτρικό. 

Εκεί λοιπόν θα στεγαστούν σε πρώτη φάση τα μεγάλα απορριμματοφόρα και φορτηγά του Δήμου με τη μετακόμιση να ξεκινάει αρχές Μαΐου. Αργότερα θα μεταφερθούν στο χώρο το συνεργείο και το πλυντήριο. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα από τη χρήση του νέου ακινήτου, σύμφωνα με τον κ. Μοσχονά, θα είναι η δυνατότητα πλήρους φύλαξης, η προμήθεια πετρελαίου σε χονδρική τιμή (αφού υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης στην υπάρχουσα δεξαμενή) και βέβαια η εξοικονόμηση κόστους από τη λειτουργία σταθμού μεταφόρτωσης και τη μείωση των δρομολογίων προς τη χωματερή. Και το οικονομικό όφελος, όπως υποστηρίζει ο Αντιδήμαρχος, θα είναι  υψηλότερο από το κόστος που θα απαιτηθεί για το ενοίκιο του χώρου, κάτι που θα φάνει βέβαια στην πορεία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ