Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Δήλωση του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Γιαννέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ξεκινάμε μια καινούργια πορεία”

Ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ.Γιάννης Γιαννέλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής:

“Ως επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους που συμπαρατάχθηκαν μαζί μας και πάλεψαν να κάνουμε κτήμα του λαού τις αρχές και αξίες του κινήματος μας, καθώς και τις βασικές παραμέτρους του προγράμματος μας.
Ιδιαίτερα να σταθώ στις εθελόντριες και τους εθελοντές, τα στελέχη και τις συντονιστικές επιτροπές, τους εκπροσώπους μας στα εκλογικά τμήματα και βέβαια τους υποψηφίους βουλευτές μας που αποτέλεσαν την αιχμή του πολιτικού μας δόρατος και κάτω από την ακούραστη καθοδήγηση του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου διατράνωσαν τον αντιμνημονιακό μας αγώνα.
Δώσαμε μιαν έντιμη και αξιοπρεπή μάχη χωρίς οικονομικά εφόδια, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, μακριά από τις σειρήνες του εκφοβισμού, των ψευτοδιλημμάτων και της εθνικής υποτέλειας. Αντισταθήκαμε στις επιθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ντόπιας και ξένης, μέσω των μνημονίων της εθνικής ταπείνωσης και οικονομικής εξαθλίωσης της ελληνικής οικογένειας, με μοναδικό όπλο την δύναμη της ψυχής μας, το πάθος μας για αξιοπρέπεια και τον πόθο μας για ένα καλύτερο αύριο.
Τέλος να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που πρωτοσυναντηθήκαμε μέσα από το διαδίκτυο και μετεξελιχθήκαμε σε λαϊκό πατριωτικό κίνημα, με στόχο μοναδικό την αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, που κάποιοι λειτουργούντες με τη λογική των δανειστών μας λάβωσαν ενσυνείδητα.
Επίσης ευχαριστούμε και όσους δεν μας ψήφισαν, αλλά μας άκουσαν με κατανόηση και σεβασμό.
Ο λαός μας τίμησε. Αυτό δυναμώνει τις υποχρεώσεις μας απέναντι του. Από αύριο ξεκινάμε μια καινούργια πορεία με τη δημιουργία του πρώτου μας πανεθνικού Συνεδρίου”. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ