Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς για την κάλυψη των συνεδριάσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοινώνει ότι: «Οι συνεδριάσεις των Κοινοτικών Συμβουλίων είναι δημόσιες και γίνονται με πρόσκληση- ανακοίνωση όπου αναγράφονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η οποία αποστέλλεται στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιεύεται στον Τύπο.

Η παρουσία φορέων και πολιτών στις συνεδριάσεις τους αποδεικνύει τον δημόσιο χαρακτήρα τους.

Επίσης, δημοσιογράφοι από τον τοπικό Τύπο παρακολουθούν τις συνεδριάσεις και διευκολύνονται στην διενέργεια του ρεπορτάζ τους.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Νέας Ερυθραίας προσήλθε άγνωστο άτομο με τηλεοπτική κάμερα στο Κοινοτικό Κατάστημα το οποίο ζήτησε να μαγνητοσκοπήσει την συνεδρίαση. Το αίτημα του ήταν προφορικό και παράλληλα δεν προσκόμισε οποιοδήποτε αποδεικτικό ή ταυτότητα οποιασδήποτε ένωσης δημοσιογράφων ή ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης ή τοπικών μέσων αν και του ζητήθηκε και επίσης καμία άδεια της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προκειμένου να του επιτραπεί η κάλυψη. Με το σκεπτικό αυτό τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας δεν συναίνεσαν στην μαγνητοσκόπηση της συνεδρίασης.

Τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας είναι σταθερά στις δημοκρατικές απόψεις τους και έχουν επιλέξει να συζητούν τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα στα αρμόδια όργανα και όχι να προκαλούν εντυπώσεις. Η πορεία τους αποδεικνύει πως σέβονται τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις δημοκρατικές διαδικασίες, τις οποίες και ακολουθούν πάντα και όχι κατά το δοκούν».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε