Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δρομολογείται η οριστική διευθέτηση του Ρέματος Εσχατιάς

Οι πολυετείς διεκδικήσεις και πιέσεις του Δήμου Ιλίου στην Πολιτεία για το  ρέμα  Εσχατιάς απέφεραν καρπούς, αφού πριν από λίγους μήνες υπεγράφη απόφαση για τη διάθεση πίστωσης ποσού για την εκτέλεση των εργασιών του έργου «Διευθέτηση Ρέματος Εσχατιάς Τμήμα 1ο: από πλατεία Ιλίου έως συμβολή αγωγού Ευπυρίδων», η οποία επισφραγίζεται τώρα με την προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου.

Η Διεύθυνση Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προκήρυξε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του εν λόγω έργου, προϋπολογισμού 83.763.000 ευρώ.
Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) 2010 και στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.
“Πρόκειται πραγματικά για ένα υψίστης σημασίας αντιπλημμυρικό και περιβαλλοντικό έργο, όχι μόνο για το Δήμο Ιλίου αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας, με την ολοκλήρωση του οποίου θα επιλυθούν οριστικά τα χρόνια προβλήματα που προκαλούσε το ρέμα στους κατοίκους των περιοχών από όπου διέρχεται” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ