Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο αργυρά μετάλλια στα

Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής

Νέες επιτυχίες πρόσθεσαν τα παιδιά του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας (ΣΟΝΦ) στη σειρά των μεγάλων εμφανίσεων που πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα από πέρσι. Αυτή τη φορά στα νεανικά πρωταθλήματα Αττικής, η συγκομιδή έφερε 2 αργυρά μετάλλια και αντίστοιχες προκρίσεις στην τελική φάση των  πανελλήνιων πρωταθλημάτων νέων κάτω των 16 και κάτω των 12 για τους Γιώργο και Θοδωρή Καλογριδάκη αντίστοιχα.  

Είναι ιδιαίτερα αξιέπαινη η μαχητικότητα των παιχτών του ΣΟΝΦ που αγωνίστηκαν με πάθος για το χρυσό μετάλλιο στον τελευταίο γύρο παίρνοντας σημαντικά ρίσκα.
Αξιόλογη η εμφάνιση του Χρήστου Τσαματσούλη στην κατηγορία κάτω των 14 που ισοβάθμησε στην 6η θέση κατατασσόμενος τελικά 8ος, χάνοντας την πρόκριση στην ισοβαθμία.  Ο σύλλογος συγχαίρει επίσης και  τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίστηκαν στην κατηγορία <12, ο Χαράλαμπος Σπανός, ο Θωμάς Γιαβασόπουλος, ο Κυριάκος Γαβριηλίδης, ο Θωμάς Μακρής. Όλα τους έχουν δυνατότητες και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες
Τέλος αξιοσημείωτες παρτίδες παίξανε τα κορίτσια  του ΣΟΝΦ Ελένη Μπαλάσκα και  Δέσποινα Γαβριηλίδη που όμως αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα αποτελεσματικότητας και δεν κατάφεραν να μεταφράσουν σε νίκες τις πολύ καλές θέσεις που βγάζανε.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ